Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel

Ensam är jag.
Jag hör hur mitt hjärta slår.
Snabbare och snabbare.
Var är du?
Varför lämnade du mig ensam?
Jag går.
Jag letar efter dig.
Jag ropar ditt namn.
Varför svarar du inte?
Jag ser dig.
Jag springer mot dig.
Jag är inte din vän säger du.
Du går din väg.
Du lämnar mig ensam igen.
Tårarna rinner.
Jag lägger mig på marken.
Jag kan inte andas.
Helt ensam i världen.
Plötsligt hör jag ett ljud.
Ett ljussken lyser upp i skymningen.
En ängel är det.
Ängeln ler mot mig.
Tar mig i sin famn.
Du kommer aldrig vara ensam mer viskar ängeln i mitt öra.




Fri vers av allipalli
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-26 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli