Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad, tomhet och mörker

Tårarna rinner längs kinderna.
Tysta ljudlösa tårar.
Handen tryckt mot hjärtat.
Försöker hindra det från att brista.
Lungorna har slutat fungera.
Kippar efter andan.
Färgen lämnar sakta ansiktet.
Lämnar en blågrå ton efter sig.
Tystnad, tomhet och mörker är det enda som existerar.




Fri vers av allipalli
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-28 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli