Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta eller hjärna

Ångest.
Står vid ett vägskäl.
Vilken väg ska jag ta?
Följa hjärta eller hjärna.
Kan inte andas utan dig.
Du kväver mig.
Jag älskar dig.




Fri vers av allipalli
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-25 19:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tjusig ambivalens. världens svåraste val i fin gestaltning.
2013-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Det ena borde inte utesluta det andra.
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli