Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Ignorerad.
Nonchalerad.
Osynlig.
Finns alltid i bakgrunden.
Ser till att allt fungerar för dig.
Löser dina problem.
Ordnar upp i din röra.
Jag begär inte mycket tillbaka.
Bara att du ska se MIG.




Fri vers av allipalli
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-22 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli