Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt

Det brukade vara en plats av trygghet.
En plats av kärlek.
En plats av lycka.
Världen har rasat samman.
Ljuset och lyckan har ersatts av mörker och ensamhet.
Platsen som en gång gett mig värme finns inte mer.
Den har ersatts av rå kyla, sorg och tomhet.




Fri vers av allipalli
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-29 12:19



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
smärtsamt, naket, kallt
en sån känsla av övergivenhet
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli