Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

En form av tomhet.
En avsaknad av känslor.
Avskärmad från verkligheten.
Människorna rusar förbi.
Jag står still.
Jag vet inte vart jag var på väg.
Jag minns inte vad jag ville.
Så jag står kvar här, stilla.
Väntar.




Fri vers av allipalli
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-28 00:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Gillar din dikt
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli