Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag önskar mig

Hur ska jag kunna få det jag behöver.
Det jag vill ha mest i hela världen.
Jag har bett dig om det.
På mina bara knän har jag bett om det.
Du är hård som sten.
Samma svar gång efter gång, nej.
Det är det enda jag kan tänka på.
Men kan jag begära det av dig?




Fri vers av allipalli
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-23 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli