Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka?

Jag har tappat min röst.
Jag är svag.
Trött.
Har jag gett upp?
Nöjer jag mig med detta livet?
Orkar inte kämpa.
Bråka.
Ett kritiskt ord och du slår ner mig i marken.
Jag älskar dig.
Fast till vilket pris?




Fri vers av allipalli
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-23 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli