Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunder av eufori

Suget.
Kroppen skakar.
Det är svårt att andas.
Jag måste ha det, jag måste ha det nu.
Försöker stå ut.
Kan inte tänka på annat.
Ringer numret jag vet att jag inte borde ringa.
Sårar de som älskar mig.
Bara för att få uppleva några sekunders eufori.
Men, ack vad sköna sekunder.
Lugnet varar inte länge.
Suget är tillbaka.




Fri vers av allipalli
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-26 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli