Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRÄLSKAD

Din bild har inetsats djupt i mitt minne,
det skulle ha varit bättre om den hade förglömts?
Jag noterar, mina ömmaste tankar är alltid hos dig
och du har ingen aning om min kärleks omfång!

Ditt väsen charmerar, förtrollar mig,
din varenda rörelse, även gest eller bara
att se en skymt idel av dig hypnotiserar mig,
det känns som att jag förstenas av spänning!

Leende av dina ögon sträcker till min själs djup,
din röst smeker alla mina känslor, min hjärna.
Lätthet av din gång är förbryllande,
jag ville strö rosor omkring dig, på din väg att träda på!

Jag hysar en hemlig förhoppning som vore
att hålla din hand i min, även en kort stund räckte,
jag skulle kyssa din pärlljusa hud diskret.
Jag önskade att vara nära dig!

Ditt i vinden flygande vackra hår, som faller
på dina axlar att fortsätta där sin dans i vinden,
fulländar ditt ansiktes skönhet, jag ville ge
en kärlekskyss på din hy och dina röda mjuka läppar!

© Heikki Hellman 2013-07-28




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-28 03:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En vacker och längtande kärleksdikt...
2013-07-31

  Siggesdotter
Vilken kvinna skulle inte blivit överlycklig av en så vacker kärleksförklaring - en helt betagande förälskelse!
2013-07-31

  Rozsi.kovacs

Vilken vacker o enormt stor kärleksförklaring jätte fin Heiiki
2013-07-28

  Maj-Lis VIP
Vilken underbar dikt om förälskelsen
2013-07-28

  Palett
Förälskelsens starka längtande känslor lyser i din text !
2013-07-28

    ej medlem längre
Underbart ömhetsbevis och förklaring!
Lyckliga kvinna att njuta av detta!
2013-07-28

  walborg
Poetens hyllning till kvinnan
2013-07-28

  M M Mannheim VIP
Så skön är förälskelsen, så skönt beskriven med dina ord. Med mästerlig användning av alla fina ord som finns i det svenska språket. Vackert Heikki!
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman