Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är vackert

Trodde jag visste
trodde jag kunde
med det jag redan upplevt

....jag visste inget
kunde inget
i jämförelse med detta

som är det största
vackraste
finaste
underbaraste som existerar

där kärleken bara växer och växer
och jag har förstått
att det går
att älska
och att älska
med dig
är vackert

en saga..
som är sanning
och varje sekund glöder
av liv
och lycka

kärlek och beröring
från känslan
huden
och in i min själ





Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-29 12:32



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så vackert som det kan bli
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen