Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollkarlen

Av ett tåg stiger en man
och man kan undra
Vem är han?

Han är en mycket enkel man, utan några större väsen kommer han
Med en gammal hög hatt och en väska i sin hand
reser han från stad till stad
och från land till land
Han stannar aldrig på ett ställe, nej kanske bara en dag eller två

Med världen under sina fötter
reser han runt med väskan full av tankenötter

Trolleri och illusioner bär han på
han skapar underhållning och spänning på en hög nivå

Han ger en matiné
han vill skapa en evighets-varité

Sin publik han kan hänföra
beröra
förföra

Han förtrollar dom med stundens illusion
Hans händer döljer och förleder med en enastående precision

Han är en äkta trollkonstnär
Känd, ja världsberömd
En sann legend
En av de som aldrig kommer bli bortglömd




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-30 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet