Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vänger mej aldrig vid livet

i dag är det en ny dag med nya
möjligheter och jag känner mej

riktigt kåt på vad dagen ska
ska överaska mej med för att

lära mej något nytt som livet
har en förmåga att göra när

jag tror att jag har sett allt
pang !!! så står man där

med skägget i brevlådan
och ser jävligt dum ut i en

situation som jag inte har
sett livet i från det är så
vackert så vackert mmm !!!




Fri vers av den nakna poeten
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-30 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten