Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönhet








så mycket skönhet
förgänglighet
evigheten väntar




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 341 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-30 20:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant!
2013-08-21

    ej medlem längre
Åh, så vackert.
Tillsammans med din bild av blombuketten blir den perfekt.
2013-08-01

  Ezmeralda VIP
Så fint, för visst är det så.
2013-07-31

  Yrre VIP
Sant!!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel