Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var ett tag sen, men i natt så drömde jag en..


Erotisk Dröm

En vacker & sensuell ung kvinna

Som förförde mig framför hennes man

Som vanligt vaknade

jag strax innan jag kom till skott,

övervägde att somna om..




Fri vers av Federico Romano
Läst 364 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-01 13:31



Bookmark and Share


  Tess74
hahahaha ja så kan det gå
2013-08-07

    ej medlem längre
De bara ljuger: Kvinnorna!


Fråga duvorna om de kan skilja flykten.
2013-08-03

  Madeleine Richter
Jag drömde något liknande häromnatten och jag vaknade inte ...
2013-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
Det är ju inte säkert att just den drömmen fortsätter även om du somnar om...:-)
2013-08-02

  Angel of love

Även om känslan iallafall är underbar så hoppas jag du iallafall försökte somna om :)
2013-08-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Man kan leva en heldag på en sådan dröm, hihihi eller hur? Men det kommer att gå i uppfyllelse för dig i alla fall så önskar vi allt gott till dig/Diana.
2013-08-01

  genni VIP
haha, ler
2013-08-01

  Lars Hedlin
En fin dröm och lite om förbjuden frukt !
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano