Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min drog

Ingen kan få mig att känna mig så tom som du kan.
Ingen får mig så lycklig som du.
Tanken på dig får mig att gråta.
Tanken på dig får mig att skratta.
Jag vill inte vara med dig.
Jag klarar mig inte utan dig.
Du förstår dig inte på mig.
Har aldrig känt mig så förstådd som när jag är med dig.
Du vill inte vara med mig.
Jag vet att du vill vara med mig.
Du är min drog.
Jag hatar och älskar dig.




Fri vers av allipalli
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-02 14:27



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Motsägelsefull kärlek
träffande beskrivet..
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli