Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjordar



Som en and var

var hans hand likt stråk
böljande var vädjan

den var hög låg när det
krävdes som hans land

stigande och klar


jag var bara luft som for
genom näsborren

lyckligt svävande i ludden

inget annat blev vi var vi


i vårt land de fria




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-03 01:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
något är förr, utom räckhåll, ett minne. frisk vind i denna text, andas lätt.
2013-08-03

    ej medlem längre
lyckligt svävande i ludden, så bra !
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP