Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar...

Jag älskar när du rör mig
förför mig
Jag älskar när du gör mig
större än jag är

Jag älskar din simpla logik
din vackra mimik
Jag älskar hur du gör mig
strålande unik

Jag älskar hur du ler
och känslan du ger
Jag älskar vad du ser
i mig




Fri vers av emla skogstroll
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-03-05 19:32



Bookmark and Share


  Wretling Erik
Vackra rim !
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

emla skogstroll
emla skogstroll