Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=5NV6Rdv1a3I


chimär tomhet




tomheten är inte tom -

den är full av tankar

drömmar

minnen

känslor



tålamodet står för sig -

litet som hoppets ögon


kärlek finns

var du tänker den




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 324 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-03 14:10



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Mycket stor och insiktsfull dikt!
Det är just i tystnaden allt finns...!
2013-08-04

  Lars Hedlin
Så sannt tomheten är full av rörelse och tystnaden är inte tyst...
2013-08-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Chimär en dröm
som ändå kan ge
en töm till en idé
som kan ge att
det önskade
man får se...
Fint formulerat!
2013-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
Fint och tänkvärt skrivet...
2013-08-03

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Väldigt vackert skriftat, tänkt..
Tycker mycket om.
2013-08-03

  Sunlight
tack för fina rader som väcker tankar

kanske är det just i tomrummet
som alltet återfinns...?
2013-08-03

    ej medlem längre
Vart tänker vi den?

Jag tror att kärlek är ett mycket stort begrepp.


Jag tror att när människan blivit mätt blir "den" blind.

2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran