Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

El vis...

Elektrikeryrket är populärt
men varför är just då det där så kärt
kan få till kontakt
sen kanske ett kontrakt
på ett nät som numer kallas binärt







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-03 16:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-08-04

    ej medlem längre
Härligt skrivet... kommer tänka på skatan som flög in i ställverket och fick en fabrik stå still i en timme o döptes till El-Off. Och den elkunniga kryddan... Kan-el...
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt