Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i mellan världar

Jag minns.

Hur vi var.

Mellan världar.

En dröm.

Mellan livet och döden.

Jag minns dig.

Du lutade huvudet mot min axel.

Jag kände dina läppar mot min nacke.

Dina fingrar i mitt hår.

Din röst som smekte mina öron.

Du sa att jag var vacker.

Du sa att det är insidan som betyder mest, när jag tvivlade.

 

Jag minns dig.

Fast vi aldrig riktigt träffats.

Aldrig här.

Bara i en dröm.

Mellan världar.

Mellan livet och döden.

Bara då, när du hade huvudet lutandes mot min axel, i ett kök i en etta i en stad jag inte riktigt minns var den finns.

 

 

 © 2013




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-03 21:04



Bookmark and Share


  L97
Du fick mig att drömma med dig. Så bra skrivit.
2013-08-15

  Rozsi.kovacs

vilken innerlig strak känsla o dröm du förmedlar jätte bra
2013-08-09

  Let it go VIP
Tidlöst vackert mellan två världar. En evig kärlek som svävar fri.
Jag tycker att dikten skulle kommit mer till sin rätt om du hade skippat punkterna och versalerna, det hade för mig gjort ett mer passande och svävande intryck.
2013-08-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemodig längtansfull dikt!
2013-08-04

  Tarantaran
Den här texten svävar litet,
och slutet får mig att tänka
på den ryska folkmelodin:
" Jag har hört om en stad "
eller Odnozvutjno gremit
på ryska..:)
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP