Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vs Dom


Dom andra;
Dom starkare
Dom rätta
Hon förblir
Den felaktiga

Hon är ensam
Dom är alla
Hon är svag
Dom är starka
Hon är chanslös

Hon är förbjuden
Tabu
Så fel man kan bli
Men kämpar ändå








Fri vers av Oliviuus
Läst 351 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-05 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mästerlig
2013-08-29

  entusiasm
bokmärker den här texten. den berör mig på fler sätt än vad du kan ana!
tack för bra läsning
2013-08-08

    ej medlem längre
Oj, vilken text, jag hoppas att du känner dig omsluten och älskad i detta och att du får vänner som uppskattar dig. Du går att älska precis som du är.
2013-08-05

  Mona Nordkvist VIP
Rädsla för det okända
gör en mobbare.
Bra text.
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus