Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingar

Du är ängeln i den halvblekta jeansjackan
Med nitar på
Och mönstrade byxor
Du var unik
Du,
Är unik
Du
Är kanske lika fel som jag
Vi trotsar alla odds
Tvillingar




Fri vers av Oliviuus
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-05 21:25



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vackert!
2013-08-05

    ej medlem längre
Å vad fin!
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus