Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

misfortune root

Oh I call upon ty master of symfony,


master of thousand faces but only one laugh,


screams from souls misfortune broken dreams,


Oh I call upon ty what ever have you done?


Whispers so secret to the moon, silence just grew,


what is a storm of madness if not ty root of love it once had?


Apart yes, forever punished and never to be touched,


never to forget greatness of beauty it so long ago shared...



Prison made within, unable to feel......









Fri vers av joanna svensson andersson
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-05 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson