Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kärlekens ord

Jag ville viska till dig
alla kärlekens ord

Mina läppar nuddar vid ditt öra
när kärlekens ord dansar mellan våra sinnen

Svävande lätt lämnar tunga ord mjuka läppar

Med kärlekens ord
fick jag säga dig
precis det jag ville

Din doft
berusade mig
gjorde mig yr

Din hud mot mina läppar
fick min mage att bubbla
som ett hav av champagne

....i en dröm

....alltid i en dröm

....och om drömmen kunde slå in

förevigt evigt din....




Fri vers av AstridElisabet
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-05 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet