Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade man

du flyr dagen
det ljus som erkänner dina spår
du flyr gryningen
det är då du slickar dina sår

de dagar du lever
skymmer du likt moln
solen och livet
du lever i skymning

men visst
du klär i hatt




Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-05 22:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
nej fan, jag har inte ens hatt på mig:)
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP