Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa dagar då skurhink tvingas fram


Hon såg en röd cykel

det var det enda. En enda dag och
allt hon ville se var det.

Det var en sådan dag som när man
lillknapp var inte trodde kunde
komma.

Nu var den trots allt här och visst
har härmandet av vuxenheten
målat golven rena tårtan bakats

och visst har kärlek viskats männen
älskat

visst har hon ägt en värld

så vid att alla löften blev till
aska trång skarp ångestklar


så varför bliva Storfors när klippor
längtat likt ett barn




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-06 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP