Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi flyga härifrån?

 

 

Låt tiden läka
alla små sår
En blick kommer kvarstå
när tiden går.

En blick på 
alla de ärr
som består
stora
som
små.

Och genast
är man tillbaka
Man går
återigen
i samma fotspår
som man gjorde
föregående år

Eller året innan
innan det
men det spelar 
egentligen
ingen roll

Det är en slentrian som 
ingen
ingen
ingen
kan fly ifrån

Men
jag vill försöka ändå så snälla ska vi ta på oss våra borttappade vingar och bara flyga härifrån? Flyga bort från alla små sår som tiden lämnade kvar som spår av den smärta vi en gång bar på och försökte fly ifrån.
Ska vi göra en helomvändning? 
Ska vi ta en chans?

Ska vi flyga härifrån?

 

 

 

 




Fri vers av entusiasm
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-06 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm