Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klarar mig utan ljus.

 

 

Det är tyst när jag
andas
Det kommer inga
ljud

Luften står
stilla
Jag har blivit ett
spöke
och jag behöver inga 
ljus

En blek skugga utan
slut
Jag stryker längs med
väggar
letar
mig
ut.

Men luften står stilla men det är lungt för jag klarar mig utan ljus.




Fri vers av entusiasm
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-06 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgset, men med starkt liv i!
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm