Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Blommande ljung

Lila blommande ljung
en myrstack som myllrar
av liv

Tallar och granars sus i den
ljumma sommarvinden

Blå himmel med vita moln
vars formation utläses utifrån
var och ens egen fantasi

Trollsländor som flyger runt
med sina färggranna ståtliga
vingar stolta varelser i nuet

En humla som suger nektar
från en fibbla


Där mitt i allt det vackra
sittandes på en mossbeklädd
sten finns jag för att beskåda
och insupa livets goda sidor




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-07 11:01



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Nu har du beskrivit hur jag också kan uppleva dessa dagar *ler*
Fint/ kram
2013-08-20

  Palett
Så mycket vackert du ser från din sten ! Underbart fint beskrivet, härlig stämning trollar du fram i din text !
2013-08-09

    ej medlem längre
Fin sommar dikt. Så skönt och rogivande att bara sitta där och beskåda sommaren.
2013-08-07

  Lars Hedlin
VAckra ljung!
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson