Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyanser; av de borttappade aldrig hittade

Det var en tystnad stillhet

där var inte vi vi var så
små så annorlunda märkta

Måhända ögonblick från kärnan
i dess längtan

kvar sittandes potatisblast din
radio vi som då
minns du?

trodde
allt om liv om bara det om bara
något kunde hända något detta
lilla enkla skimmer det som vänder

får människan att sträcka
sina händer

lite lite grann strävandes
uppåt lite annorlunda

längre nog likt krävande

och intet blev




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-07 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP