Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken besinnade sig

tanken besinnade sig
ljuset backade långsamt
bakom gardinerna

den lagrade värmen
strålade ur vågskålen
orden var spröda

kakofonin mullrar
mellan nödvändighet
och de synbart tomma

svagt rullar tema
på torr gräsmatta
dörren är öppen

fåglarna sitter kvar
i bouppteckningen
i observation




Fri vers av andrasidan
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-07 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan