Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde jag visste vad vänskap var.

 

Jag skulle följa dig till jordens ände
om det vore så
och egentligen 
har jag nog redan gjort det
kanske 
100 gånger om

Jag har sett tårar rinna nerför din kind
hur pulsen tagit kontroll över din kropp
och hur paniken rivit i ditt bröst

men vad spelar det för roll?

Jag har sett dig skratta
Jag har sett gnistan i ditt liv
som gör att du varje dag
står ut
en dag till. 

Du är den starkaste jag vet
och jag önskar så
att jag kunde förändra
din tillvaro
till något som passar en själ som din. 

Jag trodde att jag visste
vad vänskap var
men sen träffade jag 
dig
och jag tror att jag förstod
vad det innebär 
att ha en vän

Någon man gör allt för
och som gör allt för dig
Någon att vända sig till
när allt annat skiter sig.

Du vet allt om mig
du vet det som 
ingen annan innan eller efter
har fått höra

Mina hemligheter
anförtror jag dig
för du har redan mitt hjärta
och 
jag vill att du ska ha
hela mig.

 




Fri vers av entusiasm
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-07 17:59



Bookmark and Share


  träsnidaren
En mycket bra text, stark och osminkad.
Du lyckas verkligen beskriva
den sanna vänskapen.

Applåder!
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm