Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag dör idag.

 

 

Om jag dog idag
så undrar jag
vore det rätt dag
att dö?

Vilka skulle gråta
vilka skulle få ett adjö
av mig? 

Om jag skulle dö idag
så undrar jag
vad som var min plan?

Vad var planen
för mig här i livet

Jag har suttit på sjukhus
och behandlingshem
och hos 
psykologer
läkare
kuratorer
skötare
terapeuter
och allt därimellan 

Så jag undrar
om jag skulle dö idag
vad var meningen med mitt liv?

Skulle jag kunna bli
något underbart
en dag? 

Skulle jag kunna ta
alla med storm
som en orkan
storma in och
istället för att förstöra
bara
laga allt det som varit
trasigt?

Skulle jag kunna
bli någon som betyder 
någonting?

(vadsomhelst?)

Och om jag dör idag
kommer jag aldrig att få veta
vad det skulle kunna bli av någon
som varit så trasig som jag.




Fri vers av entusiasm
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-08 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm