Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där satt den...

Vampyr blev vegeterian
med vad skall då en så´n huligan
matas med för nå´t
så det blir lugnt och gott
en blodapelsin sa en spontan...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-08 13:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;)
2013-08-08

  Rise Little One
Så kan det bli :D
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt