Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrelevans

I mitten

av ett massivt eko

födda ur ord

med jämbördig irrelevans

försöker jag höra

försöker jag känna

försöker jag förstå

när orden känns nära

flyr de genast

utom räckhåll.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-09 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M