Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spratt eller fnatt...

På krogen den kända Fars Hatt
visar en man mot en dam glatt
så´n sallad vill ja´
också till middan ha!
Bartös sa: -Det är ju hennes hatt!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-09 17:28



Bookmark and Share


  Tarantaran
Rolig!! Jag fick ett extraskratt
när jag läste " bartös " som
ett franskt ord..i andra
tankar bara..som
servant :)
2013-08-09

    ADI Nehlin
:-) tyckte om
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt