Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt natt

Smaka på bestens hals
han ligger hos mig i mörkret
Varmt och salt var det här
en sån förbrukad styrka

Nattens flimmer rasar i fönstret
som en film för mig

Mellan svepande lakan och skäl
är det i alla fall varmt
Erkänn att du inte läser något Minotauros

Lägg ifrån dig boken Minotaurus och
läs på mina läppar
Nu glider jag ifrån

Best! Väck mig för tidigt!
Varje dag sätter vi fötter på ett golv av glödande kol




Fri vers (Prosapoesi) av ASLE
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-10 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ASLE