Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stråtrövare

Sömnen spelade för mig några ljuvliga rymdvisor
och till deras rytm, la jag fram ett anspråk till vårt parlament

Jag sa: ge mig också min vakenhet tillbaka
och tillåt mig att ge mig åt en stråtrövare
älskade stråtrövare

Anspråket var fullständigt utan grund,
men sömnen avkräver inte vetskapen någon förklaring när
våra förnimmelser talar med smekningar och våld

Smekningar och våld är det enda jag förstår
Och du stråtrövare, du ger mig frid.




Fri vers av ASLE
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-10-22 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ASLE