Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsam insikt

Jag har fått en gräsklippare
som klyver blomstrens kronor
och spottar dem ifrån sig

Och så rörelsestyrda halogenlampor
som målar mina svullna anletsdrag
till minnet av en lust

I tron att det skulle störa mig
när enfaldigheten triumferar
har jag låtit den göra det




Fri vers (Fri form) av ASLE
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-25 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ASLE