Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA EN REFLEKTION

Att vara poet
innebär att med ord kommunicera
långt innan
någon förstår vad du skrivit.

Och detsamma gäller alla
riktiga konstnärer.




Övriga genrer (Aforism) av Jan Linderoth
Läst 259 gånger
Publicerad 2013-08-10 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth