Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sitter tillsammans och grillar


i goda vänners lag

Dricker ett glas vin eller en bira medan vi

sommaren håller på och fira

Fira av

För sommaren är kort

Vilket inte gör någon av oss det minsta glad

Men inte idag

För idag så mår vi bara bra

Pratar och umgås och skrattar gott

Går inte av för hackor

För ingen av oss håller på och tjafsa

eller bråka

då man försöker att ge någon

annan en tira..

Vi sitter tillsammans och grillar!

Ken Cassel
10/8-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 379 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-10 15:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett fint sätt att fira sommaren...
2013-08-13

  anits VIP
Mycket bra skaldat
2013-08-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Text om bete-
ende som man
alltid borde flagga
för, det är bara att ge
Dig största och bästa
HONNÖR som favör!

2013-08-11

  Sofhia Wirström
dina rader andas
livet
taget från verkliga livet
2013-08-11

    ej medlem längre
Vad ligger på grillen?
Vurre från COOP eller filé från hallen?

Rödtjut eller vitt?
En skummande 7,5,a från Tjeckien
eller en 2,8 från Pripps, hemska tanke..
Ere inte lödda i da?

Håll koll på glöden bara!
Ingen rök utan eld..

Hare gott Kenny mv..
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel