Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tjuvkika på vetenskapsmän kan man också göra http://blip.tv/origins/origins-shaping-earth-s-surface-6604491


Ett val

i valurnan väntar

två vägval

en evighet


svara mig först varför du tror att
den som blundar för Gud kan finna honom?
nåja... några ateister har faktiskt tjuvkikat
och funnit honom

Nu kan du ställa dig
bakom det valda skynket
lägga ditt hopp i behållaren






Fri vers av vildvin
Läst 236 gånger
Publicerad 2013-08-11 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin