Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småort


brukssort i solsken
blommor från vitt till lila
smyckar altanen

unggässen övningsflyger
inför flytten söderut

bryter tystnaden
snattrar om formationen
ledaren är fet

förgås på mårtensafton
november nalkas långsamt

så även du









Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-11 11:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har själv ofta nog fått frågan och även en smula undrat själv över, för vem det är skönast, upplevelsen av naturen som sådan i all sin prakt, kvinnan eller mannen?
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP