Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärna vs hjärta


denna ständiga tvekamp
under sömlösa nätter
när månen inte är full
att skylla på

när tankar aldrig stillar sig
mantran inte når hjärtat
ham-sa
om namah shivaya

när timmarna går
tiden till morgonen blir knapp

det är då
hjärnan blir en plåga








Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-11 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket motion ger bättre sömn. Hard facts.
2024-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Inte undra på att du plågas om du sitter fast i ett mantra.
Mantran är demoniska.
2024-02-15

  karenina VIP
så väl beskrivet om när huvudet jobbar övertid och liksom lever sitt eget liv
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP