Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


I ett evigt kretslopp

Sommaren flyr alltid
lika fort åter detta
ständiga farväl!


Stjärnfallsregn som ett
smärtsamt spräng stoft
vittnar om samma tid i ett
återkommande kretslopp

Längtans ”blå violer” ständigt
i rörelse finns alltid där i
tankens vildaste fantasi


och det hjälper…!





Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-11 13:58



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Längtan hjälper ... bra/kram
2013-08-20

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-08-12

  Palett
Årstid kommer och går och sommaren flyr snabbt som din fina text beskriver !
2013-08-11

    ej medlem längre
Det är alltid lika tråkigt när sommaren är slut för då går vi mot den mörka tiden.
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson