Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dej så från topp till tå

Jag vill slicka dej
ren igen
efteråt
från topp till tå
över ditt ansikte
möta tungan
i din mun
vandra vidare
över axlarnas
sluttningar
runt de kupade
varma
brösten
kring magens
välvda båge
stanna upp
en stund
vid den mörka
ännu fuktiga
triangeln
mellan låren
och slicka
djupare in
sedan
vidare
längs med
lårens autostrador
de hårdare knäna
de svulstiga vaderna
till slut så
dina fötter
mellan tårna
med den eggande doften
och de mjuka lena ytorna
under fotsulorna
Kan du känna
min tunga?




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-11 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog