Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återstår KÄRLEK

I ditt innersta I,
i
det ömtåligaste
ömmaste,
ö
tål du
ingenting
och
allt
det första
det sista
början
och slutet
ingång och utgång
alfa
omega
det enkla
det svåra
avskalad
står du
i
ingenting

en lätt
luftig rök
rester från
början
koncentratet
från slutet
det enda
som återstår:
är kärlek




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-11 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog