Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martyr

Jag är martyren utan namn.

Jag är skuggan utan hem.

Jag är kärleken utan ord.

Jag är livet utan blod.

Jag är meninglös materia,

men begränsat förstånd.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-11 21:49



Bookmark and Share


  entusiasm
gud så bra skrivet!
2013-08-12

  Tarantaran
Det låter inte så illa ändå
när du säger att du har
begränsat förstånd :)
I Bibeln, GT; Pred. 1: 18:
" Ty där mycken vishet är,
där är mycken grämelse;
och den som förökar sin
insikt, han förökar sin
plåga. " //
Jag tänkte som tröst..
2013-08-11

    ej medlem längre
Kanon bra!
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

A.F.M