Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en trött tanke innan sängen god natt !

kärlek ja kärlek utan den hade
jag inte funnits till

levandes med känslor i en värld
som enligt mej visar mot satsen

med en framtid av mörker i stället
för ljus den råa kylan i stället för

värmen krig framför freden död
framför livet hat framför kärleken

knytnävar framför förståelse allt
började med två personer och

deras kärlek vad blev det av dom
vad blev det av våran värld ja

kärleken ja kärleken vad blev det
av dej i vår värld för jag ser dej ej !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-11 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten